Usein kysyttyä

Voiko yhdistykseltä tilata tarjoiluapua?

Mikäli resurssimme sallivat, voimme auttaa yksittäisissä ristiäisissä, rippijuhlassa, merkkipäivän vietossa, hääjuhlassa tai yrityksien kahvitarjoilussa. Ota yhteys heikkilan@marttayhdistys.fi ja kerro, milloin ja millaista apua tarvitaan.

Onko yhdistykseltä lainattavissa liinoja tai astioita?

Meillä ei ole astioita, astioiden vuokrauspalvelua, eikä omia liinoja.

Voinko ostaa yhdistykseltä marttatuotteita?

Marttatuotteita voit ostaa esim. Uudenmaan Marttojen toimistosta Helsingistä ja osoitteesta http://www.martanpuoti.fi/

Ovatko kaikki martat naisia?

Ei. Yhdistyksessä voi olla sekä Marttoja että Martteja.

Voinko osallistua yhdistyksen järjestämälle kurssille, vaikka en ole jäsen?

Jos kurssilla on tilaa, otamme mukaan muitakin kuin marttoja. Kysy vapaita paikkoja!

Voinko tulla tutustumaan yhdistykseen?

Kyllä vain, olet tervetullut. Tämän jälkeen voit tehdä päätöksesi liittyä yhdistykseen. Ilmoita tulostasi joko puheenjohtajalle, sihteerille  tai tule jonkun yhdistyksemme martan mukana.

Kirkkonummella on marttojen hoitama kierrätyskeskus, miten se on auki?

Lauantaisin klo 10-14. Osoite on Munkinmäentie 3, Munkinmäki.

Huomioi, että joulun- ja juhlapyhien aikaan voi aukioloissa olla muutoksia. Kierrätyskeskus on yleensä suljettu  puolivälistä kesäkuuta heinäkuun loppuun saakka.

Kierrätyskeskusta hoitavat kirkkonummelaiset niin suomen- kuin ruotsinkieliset marttayhdistykset, kukin omalla vuorollaan.

Emme pysty noutamaan tavaroita lahjoittajan luota. Sovi aina etukäteen isompien huonekalujen tuonnista käymällä paikan päällä, sillä tilamme ovat rajalliset.